Platsbyggda kök ger bästa förvaringen

För att få ut mesta möjliga av ditt köksutrymme är det en god idé att låta rita och platsbygga ett kök som passar perfekt just efter ditt köks mått och förutsättningar. På så vis kan du utnyttja varje kvadratmeter på bästa sätt och skapa en härlig miljö för både matlagning och umgänge.

Köksföretag som levererar specialanpassade köksinredningar som passar perfekt när du vill ha ett platsbyggt kök. Gillar du den lantliga stilen finn det många fina alternativ men varumärket har även en rad kökslösningar i moderna varianter. Passa på att be om hjälp av en professionell designer hos återförsäljaren när du planerar ditt kök.

Färg och ljus som skapar harmoni

Färgsättning och ljussättning är två faktorer som har stor inverkan på slutresultatet och detta bör du planera från början. Kanske vill du passa på att tapetsera väggarna i en matchande kulör innan du monterar ditt platsbyggda kök eller kanske vill du fälla in belysning i taket eller under skåpen. Ta då hjälp av Creoform Kök!

När du skapat grunderna för din köksinredning är det dags att komplettera med punktbelysning och färgaccenter. En vacker kökslampa över bordet och en matta som bryter av mot köksluckornas färg kan vara pricken över i:et som gör att ditt kök till slut känns färdigt och redo att börja laga mat i.